IMPORTANT

PER A ADHERIR-VOS AL GRUP DE CONVERSA, REGISTREU-VOS EN EL NOU CAMPUS VIRTUAL:

https://aula.institutaranes.com/course/view.php?id=3

o  O  o  O  o

Vols practicar l'aranès oral?

🗣 Aquest no és un curs d'aranès, sinó un espai on poder practicar l'aranès parlat amb altres alumnes, docents i natius. Es tracta d'un grup de conversa presencial i virtual en el que parlarem del dia a dia, de les notícies i de l'actualitat, llegirem fragments de llibres i, sobretot, parlarem, parlarem de qualsevol tema al voltant d'un cafè, d'una cervesa, d'una infusió, d'una copa de vi o, simplement, d'una taula.

🖥 Les trobades es faran de forma simultània presencialment en diferents punts de la geografia catalana i també virtualment.

🗓 Les sessions tenen lloc els dimecres de 19.45 a 20.45 hores (CET) tot i que pots entrar uns minuts més tard, si et cal. Pots matricular-te en qualsevol moment, encara que el grup ja hagi començat, si hi ha places lliures.

🧘🏼‍♂️ L'assistència no és obligatòria, de manera que si hi ha alguns dies que no et va bé assistir-hi, pots saltar-te la sessió.

🍼 Disponible per a tots els nivells (A1, A2, B1, B2 i C1 del MECR) i persones natives.

👨🏻‍🏫 Les sessions estaran dinamitzades per un docent.

📖 Els materials que s'utilitzin (premsa, articles, llibres, etc.) es proporcionaran el primer dia que accedeixis al grup.

📜 S'emetrà un certificat d'aprofitament amb opció a convalidació com Activitat de Formació Permanent.

💶 Aquesta activitat està subvencionada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


Generalitat de Catalunya

Durada: 30